Barnehagens ledelse

Merethe Løvlien

Stilling: Daglig leder
nilsemarka.barnehage@norlandia.com

Med barnas beste i alt vi gjør. Ønsker vi å bidra til å skape, trygge og gi barna en lærerik og leken hverdag.

Fyrtårnet

Cecilie Evjen

Cecilie jobber 90 %

Dorota Rozewicka

Lanternen

Magdalena Poloczek

Barneveileder

Nelly Eriksen

Nelly jobber 80 %

Tonje Paulsen

Stilling: Pedagogisk leder

Tonje er utdannet barnevernspedagog og jobber som pedagogisk leder t.o.m 31.juli 2017

Parisa Miri

Naustet

Tone Fossli, Sverdrup

Barneveileder

Ingebjørg Solum

Stilling: Assistent

Jeg ønsker å legge til rette for aktiv lek sammen med barna - særlig utendørs. Vil gjerne bidra med å hjelpe barna til å bli trygge i seg selv. Og mener bevegelse, sang og musikk kan bidra til en leken og lærerik hverdag for barna. Jeg er veldig glad i å lage mat og tar gjerne med barna.

Kristina Fjogstad

Stilling: Pedagogisk leder

Barnehagelærer Skal arbeide som pedagogiske leder på Naustet. Skal dele det pedagogiske arbeidet med Tanja Aas.

Tanja Aas

Stilling: Pedagogisk leder

Jeg liker magiske samlingsstunder der jeg kan undre meg og utforsker sammen med barna. Jeg er også glad i sang og musikk og liker å by på meg selv og fenge barna med rekvisitter. I tillegg er jeg glad i å gå på tur, være ute og skape opplevelser for barna.

Line Bye Myrvang

Elisabeth Hekkvang

Elisabeth jobber 90 %

Rorbua

Joanna Natalia Kasperek

Stilling: Annet

Caroline Nordseth

Kristin Granli

Veronika Hægeland

Stilling: Pedagogisk leder

Er utdannet barnehagelærer og er for tiden i barselpermisjon.

Ingrid Vindegg Stigum

Stilling: Førskolelærer

Jeg ønsker å være en voksen som barna har lyst til å være sammen med. En som ser dem, som lytter og som engasjerer seg. Og jeg ønsker å dele opplevelser med barna og gi de erfaringer. Jeg ønsker å være en kollega som kan hjelpe og støtte de som ønsker det. Og dele mine erfaringer. Ingrid er utdannet førskolelærer fra 1981. Hun har jobbet som ped.leder på både små- og storbarnsavdeling og har 18 års erfaring som styrer. Hun har også ansvaret for støttepedagogisk tilbud i Nilsemarka barnehage.

Kasper Nielsen, Seider

Stilling: Barnehagelærer

Utdannet barnehagelærer med et ønske om å tilrettelegge for fysisk aktivitet og sundt kosthold i samspill med barna.

Øya

Carina Viken

Ina Lindahn

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Ina har jobbet i barnehage siden 1988, og er utdannet pedagogisk barnepleier. Hun er glad i skog og natur, og liker å være ute.